Intrebari frecvente

Personal incurajam platile online, sunt o modalitate foarte sigura, se investeste enorm in securitatea tranzactiilor pentru a asigura protectia dar daca preferi sa eviti aceasta modalitate iti oferim posibilitatea sa platesti in numerar la livrarea pachetului. *

Vei vedea toate optiunile de livrare disponibile la finalizarea comenzii si vei avea posibilitatea sa o alegi pe cea dorita.

Procesarea si expedierea poate dura intre 1 si 4 zile lucratoare de la primirea comenzii iar livrarea intre 1 si 3 zile depinde de perioada si de alti factori externi. In aceasta perioada de pandemie e posibil sa existe posibile intarzieri asa ca va rugam sa fiti intelegatori. 

Toate tricourile sunt achizitionate fie direct de la producatori fie de la reselleri autorizati si de incredere din tara si strainatate, putem garanta ca toate produsele sunt autentice. 

Toate tricourile sunt noi cu eticheta.

Momentan nu personalizam tricouri dar pe viitor este posibil. Vom anunta acest lucru pe instagram. 
Urmați instrucțiunile de spălare de pe etichetă. Dacă aveți îndoieli, întoarceți-l pe dos, spălați la un ciclu de cel mult 30°C; acest lucru va asigura că forma și dimensiunea cămășii sunt păstrate și nu va deteriora imprimarea.

 

Tricourile noastre sunt trimise în cutie de carton biodegradabil si pungi de plastic care sunt fabricate din material 100% reciclat cu un aditiv biodegradabil.

Livram in Uniunea Europeana si UK.

Da, suntem in continua cautare de colaborari si parteneri. Daca tricourile sunt originale puteti sa ne scrieti pe email. Nu va pierdeti vremea cu fake-uri, echipa noastra are experienta in a le detecta. 

Alte intrebari?