Despre noi

 

 

Salut!

Dacă ai ajuns să citești acest text înseamnă că și tu iubești fotbalul la fel ca și noi.

Tehnologia evoluează iar fotbalul nu putea să rămână în urmă. Dacă până acum câțiva ani cluburile jucau chiar și câteva sezoane cu aceleași tricouri, într-o eră a marketingului în continuă extindere este de înțeles de ce în ultimii ani toate echipele aleg să aibă tricouri noi în fiecare an. Partea financiară a cluburilor are de câștigat dar uneori fanul din tribune trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru a putea cumpăra tricoul cel mai recent care poate depăși chiar și 100 de euro.

Pentru colecționarii de tricouri este o oportunitate să își mărească colecția, pentru branduri să își etaleze creativitatea iar pentru cluburi să își mărească bugetul.

Conceptul Mystery Football Shirt

Conceptul este inspirat din afară, exact ca și al cutiilor misterioase cu excepția că aici vei primi un tricou de fotbal original garantat la fiecare comandă din orice an, orice echipă și orice ligă.

 Misterul este faptul că nu vei ști al cărei echipe este tricoul până pachetul nu va ajunge la tine. Poate să fie al unei echipe de club sau chiar al unei echipe naționale din intreaga lume.

Pentru cine este MysteryShirt.ro

Ne adresăm iubitorilor de fotbal, colecționarilor de tricouri dar nu numai. Un tricou poate să fie cadoul ideal pentru un microbist atunci când ești în pană de idei sau vrei pur și simplu să faci o surpriză cuiva sau de ce nu chiar ție.

Site-ul nostru ofera posibilitatea ca intreaga familie sa se bucure de experienta Mystery Shirt. 

Cum comand?

Caută printre produsele noastre și alege ce ți se potrivește. Selectează mărimea, cantitatea și mergi la checkout.

Deoarece satisfacția clienților este prioritară pentru noi, te rugăm să ne menționezi în instrucțiunile suplimentare dacă dorești să eviți anumite echipe sau ligi dar și alte detalii opționale cum ar fi culoarea preferată, brandul sportiv favorit etc  

Vom încerca pe cât posibil să ținem cont de informațiile oferite de tine atunci când vom alege tricoul pe care îl vei primi, în limita stocului disponibil.

Asta va ajuta ca experiență ta să fie cât mai plăcută.

Dacă ai alte întrebări scrie-ne oricând la contact@mysteryshirt.ro